Політична реклама

Автовокзал "Північний" у Львові планують відкрити в жовтні

1868 0
Новий автовокзал “Північний” на вулиці Богдана Хмельницького хоче обслуговувати 9 000 пасажирів щодня.

Про це заявив Ігор Дума, голова Спілки роботодавців автомобільного транспорту Львівщини, інформує Експрес.

Сьогодні споруда автостанції, зі слів пана Думи, готова на 80 відсотків. Плануємо вкластись у терміни і відкрити нову автостанцію в жовтні, як і планували, - говорить пан Дума. - Сьогодні з старої автостанції відправляється орієнтовно 6 тисяч пасажирів щодня. Плануємо збільшити до дев'яти.

Автостанція працюватиме з тими перевізниками і тими напрямами, які діють сьогодні. Також хочуть залучити перевізників, які здійснюватимуть рейси у Польщу (Люблін, Варшава).

Завдяки новій автостанції у Львові має стати більше місця. Хочемо забрати з вулиць міста транспорт приміських перевезень — від старого ЦУМу, з вулиці Під дубом, - сказав голова Спілки роботодавців автотранспорту. - Місто зацікавлене у наших діях щодо приміського транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!