Політична реклама

Азаров хоче залишити Україну в зимовому часі

1391 0
В Україні необхідно закріпити зимовий час, що відповідає годинному поясу UTC+. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров. Зі слів глави уряду, зараз готується рішення з урегулювання питання про перехід на літній і зимовий час.

"Зараз готується це рішення, і в процесі підготовки Міністерство економіки, якому це доручено, збирає думки зацікавлених міністерств. Це рішення буде розглянуто, і опиратися воно буде, насамперед, на ту обставину, в якому часовому поясі знаходиться більша частина території України. І моя думка полягає в тому, що ми цей поясовий час повинні зробити постійним", - цитує прес-служба Азарова.

При цьому він зазначив, що головне - це зручність для українців, а аргументи про те, на скільки Україна буде відставати від тієї чи іншої країни, є другорядними, - інформує ТСН.

Нагадаємо, раніше Азаров так само підтримував скасування переведення годин на зимовий час, проте вже у жовтні Верховна Рада відновила переведення годинників на зимовий час.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!