Бадмінтоністка з Львівщини потрапила до трійки найкращих на Кубку України

1164 0
Разом зі спортсменкою Тетяною Потапенко у другому раунді змагань у понад годинному матчі вони зуміли подолати пару з Харкова.
фото: лода

фото: лода

У Києві завершився Кубок України з бадмінтону. Львівщину на змаганнях представляли сім спортсменів: Крістіна Джангобекова, Олександр Чакалов, Олег Жуцький, Вікторія Полийчук, Данило Мац, Олександр Бурик, Іван Каратник та тренер Оксана Гречанюк. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Найуспішніше виступила тренерка ДЮСШ №1 міста Львова Крістіна Джангобекова, яка посіла третє місце у жіночий парній категорії. Разом зі спортсменкою з Миколаєва Тетяною Потапенко вони у другому раунді змагань у понад годинному матчі зуміли подолати пару з Харкова Анастасію Прозорову та Валерію Рудакову з рахунком 14:21, 21:19, 21:16.

Читайте також: Львівський шахіст увійшов у топ-50 шахістів світу

А у не менш напруженому півфіналі поступилися 23:25, 19:21 іншій харківській парі Поліні Бугровій і Владиславі Лісній. В одиночній категорії Крістіна увійшла до вісімки кращих бадмінтоністок України.

Майстерну гру продемонстрував також вихованець ДЮСШ №1 Олександр Чакалов, який, перемігши у двох іграх кваліфікації, у першому раунді основного туру здолав дніпровського спортсмена Сергія Дона 26:24, 21:12 та у 1/8 фіналу у рівній боротьбі поступився ще одному дніпровцю Івану Дружченкові 23:25, 21:19, 21:23.

Додамо, що участь у Кубку України взяти 102 спортсмени з Дніпровської, Харківської, Одеської, Миколаївської, Рівненської, Вінницької, Львівської областей та Києва. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!