Політична реклама

Бакалаври зможуть стати магістрами в іншій галузі

1717 1
Вступники матимуть можливість здобути освітньо-кваліфікаційний рівень магістра на основі бакалавра з іншої галузі знань.

Про це повідомляє прес-служба Міносвіти.

Як зазначається у повідомленні, 19 березня міністр освіти і науки Сергій Квіт звернувся з листом до керівників вищих навчальних закладів, у якому пропонується розширити можливість прийому на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра та здійснювати прийом вступників на основі бакалавра з іншої галузі знань (за винятком спеціальності «правознавство» та медичних спеціальностей).

ВНЗ, які приймуть таке рішення,  мають внести відповідні зміни до додатку № 4 Правил прийому до ВНЗ у 2014 році «Перелік напрямів для прийому на навчання осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста (магістра)».

Такі зміни сприятимуть приведенню у відповідність до європейської практики у підходах до організації магістерської підготовки у вищих навчальних закладах України.


Читайте також:
21 Квітня, 2014 03:32
Кафедра АФМ МАГІСТЕРСЬКІ ПРОГРАМИ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ "ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА"
Для вступу необхідно:
диплом бакалавра, або спеціаліста, або магістра з БУДЬ-ЯКОЇ СПЕЦІАЛЬНОСТІ.
Аміністративний менеджмент, 9 державних місць (термін навчання - 10 місяців).
Управління фінансово-економічною безпекою, 8 державних місць (термін навчання - 1 рік, 4 міс.).
Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту ННІ ПДО
Аудиторія 2-б, V навч. корпус
м. Львів, вул. С. Бандери 28-а
тел. (032) 258 26 30
е-mail: [email protected]
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!