У Львові стартував проект Ballerina Project Ukraine. 7 атмосферних фото

3414 0
Зі Львова стартував всесвітньо відомий проект Ballerina Project Ukraine. Це українська версія фотопроекту Ballerina Project, який присвячений артистам балету.
фото: Ballerina Project Ukraine

фото: Ballerina Project Ukraine

Зйомки відбуваються на вулицях міста. Даний проект є безкоштовним. Фото будуть виставлені на аукціон, кошти з якого обіцяють організатори, відправити  волонтерам на кровоспинні засоби для захисників України.

У першій фотозйомці взяли участь артисти балету Львівської національної опери. Наразі кольорову частину світлин вже опубліковано на  сторінці проекту  у Facebook. Друга, чорно-біла частина з’явиться згодом. До проекту залучили не лише громадян України, а й Канади, Білорусії та навіть РФ.

Читайте також: Режисер Павло Ар’є очолив театр імені Лесі Українки

Зазначимо, проект заснував  американський фотограф Дейн Шітагі. Він запустив його у Нью-Йорку, близько десяти років тому. Головна мета фотопроекту  — показати, як великі міста притягують творчих людей і як творчі люди змінюють простори мегаполісу. Згодом проект набув популярності у різних куточках світу.

Наступні фотосесії заплановані у Київській, Одеській та Харківській областях.

Джерело: Українська правда, Львівський портал

Опублікував Юрій Чміль

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!