Політична реклама

Банка домашньої закрутки обійдеться львів'янці у 10 - 15 гривень

2688 0
Сезон закруток у розпалi. Люди почали скуповувати овочi, фрукти, цукор i посуд, аби мати на зиму запаси харчiв. Та нинi робити закрутки вдома - зовсiм недешева справа.

Здебiльшого львiв'яни купують херсонськi помiдори та огiрки, - пише Експрес. Кiлограм помiдорiв продають за 7 - 8 гривень, а огiрки - за 3 гривнi.

Ягоди цьогорiч недешевi. Кiлограм вишнi – 18 грн, лiтр малини - 17 - 20 грн. Абрикоси теж недешевi - їхня цiна стабiльна - 15 - 18 грн за кiлограм.

Та закрутку не зробиш без тари й кришок.  Пiвлiтрова банка коштує 2 гривнi 50 копiйок, лiтрова - 3,50, дволiтрова -- 5 гривень, а трилiтрова - 6. Євробанки, з такою ж мiсткiстю, будуть на 50 копiйок дорожчими вiд звичайних. А набiр з 50 кришок забере з кишенi 19 гривень.

На десять закруток треба купити 10 дволiтрових банок i кришок, а це коштує 60 гривень. Також потрiбно близько 15 кiлограмiв огiркiв. Це обiйдеться у 30 гривень. Крiм того, ще й за набiр для маринаду - часник, крiп, цибулю, моркву, листки хрону - слiд заплатити. На цi продукти доведеться витратити ще приблизно 30 гривень. Партiя закруток огірків коштуватиме 120 гривень.

Банка закрутки в середньому обходиться господинi у 10 - 15 гривень, а то й бiльше. Ціна на таку продукцію в супермаркеті приблизно однакова. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!