Політична реклама

Банки вводять обмеження і закривають відділення

2109 0
Банки України закрили свої центральні відділення. Згідно з повідомленнями прес-служб фінустанов, закриті відділення ВТБ Банку, Укрсоцбанку (Unicredit), банку Надра, Промінвестбанку.

Робота відділень банків у центрі Києва тимчасово припинена до особливого розпорядження і до стабілізації ситуації в центрі столиці, повідомляє Економічна правда.

А з 19 лютого 2014 року банк "Надра" встановлює добовий ліміт на зняття готівкових коштів у власних банкоматах банку на рівні 4 тисяч гривень за всіма типами карт. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на прес-службу банку.

"За інформацією Міністерства внутрішніх справ, за останні два місяці на території нашої країни почастішали випадки розкрадання грошових коштів з банківських карт клієнтів українських фінустанов третіми особами", - повідомляє прес-служба.

Також наголошується, що за дзвінком в контактний центр клієнт може збільшити ліміт зняття коштів.

"Дані заходи покликані підвищити безпеку обслуговування власників банківських карт банку "Надра" і є тимчасовими - як оперативна реакція банку на поточну ситуацію", - йдеться в повідомленні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!