Політична реклама

Баскетбольну арену у Львові збудують на Липовій алеї

1133 0
На сесії Львівської міської ради 7 лютого проголосували за виділення земельної ділянки на вул. Липова алея, 5 для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015». Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, площа ділянки – 2,7 га.
www.parimatch.com

www.parimatch.com

За словами начальника юридичного управління Гелени Пайонкевич, щоб реалізувати цей проект, необхідно ще три рішення міської ради.

«Насправді  до того, як ЛКП «Спортресурс» буде підписувати інвестиційну угоду, необхідно ще два рішення ради. Перше рішення ради – про затвердження детального плану цієї території або зонування, це безумовно рада повинна приймати таке рішення. Наступне рішення ради – про затвердження проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки, а інвестиційна угода чи то з баскетбольним клубом, чи то з ФК «Карпати», вона однозначно набере чинності виключно після затвердження рішенням ради. Тобто, ми говоримо про 4 рішення ради для реалізації цього проекту», - зазначила Гелена Пайонкевич.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!