Політична реклама

Баскетбольну арену у Львові збудують на вул. Ряшівській

2208 0
ТОВ «Юнайтед баскетбол інвестменс» обрало для будівництва арени до «Євробаскету – 2015» ділянку на вулиці Ряшівській.
www.parimatch.com

www.parimatch.com

Як інформує прес-служба Львівської міськради, відповідне звернення надійшло міському голові Львова Андрієві Садовому від директора ТОВ «Юнайтед баскетбол інвестменс» О. Пономарьова вчора, 25 лютого, ввечері.

«Щодо аналізу запропонованих Львівською міською радою земельних ділянок та визначення найбільш придатної земельної ділянки для будівництва багатофункціональної спортивної арени повідомляємо, що спеціалісти ТОВ «Юнайтед баскетбол інвестменс» вважають земельну ділянку по вул.Ряшівській у м. Львові найбільш придатною для будівництва арени з точки зору розміру земельної ділянки та транспортної доступності», -- йдеться у листі.

Відтак, відповідний проект ухвали про виділення земельної ділянки буде підготовлено на розгляд сесії.

Нагадаємо, Львів у 2015 році разом з Києвом, Донецьком, Харковом, Одесою та Дніпропетровськом прийматиме Чемпіонат Європи з баскетболу.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!