Батькам загиблих внаслідок авіакатастрофи курсантів з Львівщини вручили державні нагороди

1782 0
Сім’ям загиблих виплатять по 1, 5 млн грн від держави та по 25 тис. грн компенсації з обласного бюджету.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Батькам курсантів Харківського національного університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба Віталія Вільхового та Ростислава Булія, які загинули внаслідок авіакатастрофи 25 вересня, вручили медалі «За військову службу Україні», йдеться на сайті ЛОДА.

Медалями курсантів нагородили (посмертно) Указом Президента України Володимира Зеленського від 6 жовтня 2020 року.

Сім’ям загиблих виплатять по 1, 5 млн грн. Крім того, сім’ям загиблих курсантів з Львівщини з обласного бюджету виплатять по 25 тис. грн компенсації з обласного бюджету.

Читайте також: Усе про авіакатастрофу військового літака Ан-26 на Харківщині в один клік

Нагадаємо, що в авіакатастрофі літака АН-26 на Харківщині загинули двоє уродженців Львівщини. Ростиславові Булію із села Торчиновичі на Старосамбірщині було 22 роки. Віталію Вільховому вдалося вижити у жахливій аварії, утім він помер від опіків у лікарні наступного дня після падіння літака. Львівщина попрощалася із Віталієм Вільховим 30 вересня, а Ростиславом Булієм 7 жовтня.

6 жовтня у Харкові пройшла церемонія вшанування загиблих внаслідок авіакатастрофи літака Ан-26. 

Детальніше про те, що сталось із літаком ЗСУ на Харківщині та про хронологію подій читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!