Батьків підлітків, які викинули з балкона у Львові кота, оштрафували

1950 0
Також штраф за жорстоке поводження з тваринами отримав один із хлопців.
ілюстративне фото: Jesús Rodríguez/Unsplash

ілюстративне фото: Jesús Rodríguez/Unsplash

У поліції Львівської області повідомили, чим завершилось кримінальне провадження, відкрите у справі про жорстоке поводження з тваринами щодо двох львівських підлітків.

Нагадаємо, у січні 2019 року двоє хлопців, 15 і 16 років, викинули з балкону 9-поверхівки кота і зняли це на відео, що виклали в соцмережах. За відео їх і знайшли поліцейські.

Читайте також: Чого нас вчить історія львівських підлітків, які познущались над котом

На батьків підлітків, кажуть у поліції, працівники Шевченківського відділу поліції склали протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч.1 ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Окрім того, коли одному з підлітків-правопорушників виповнилося 17 років, працівники ювенальної превенції Шевченківського відділу поліції притягнули його до адміністративної відповідальності передбаченої ч.1 ст.89 КУпАП (Жорстоке поводження з тваринами).

20 грудня слідчі закрили кримінальне провадження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!