Батьки Кузьми Скрябіна просять не залишати запалені свічки на могилі музиканта

5677 0
На вихідних у Брюховичах, що поблизу Львова, туристи залишили запалені свічки на могилі Андрія Кузьменка, чим знищили фасад родинного склепу.
фото: skryabin.ictv.ua

фото: skryabin.ictv.ua

Як повідомляють учасник гурту «Скрябін» на офіційній сторінці у Facebook, минулої суботи туристи, які приїхали автобусом, залишили дуже багато запалених свічок біля самого каменю склепу. Унаслідок цього постраждав фасад склепу, де похований Андрій Кузьменко.

 «Горів відкритий вогонь, свічок було 15-20. Вогонь пошкодив центральну частину склепу. Зараз потрібен великий ремонт і заміна деяких частин гробівця. Дуже просимо всіх, хто відвідує могилу Андрія – не ставте відкриті свічки на камінь, який нищиться від воску, від вогню, камінь тріскає від високої температури. Будьте милосердні до пам'яті Андрія, до тяжких переживань батьків, не робіть ще матеріальної шкоди на цвинтарі», – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці гурту «Скрябін».

Читайте також: Батьки Кузьми Скрябіна просять припинити будівництво скверу його імені

Відтак усіх, хто відвідує могилу Скрябіна, просять ставити свічки лише у пусті лампадки, які там постійно стоять і призначені саме для цього. «Велике прохання не залишайте відкритого вогню на могилі Андрія. Краще прийти без свічки, тихо помолитися і не наробити лиха», – цитують учасники гурту матір Андрія Кузьменка Ольгу.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!