Батьки київських школярів можуть самостійно обрати і змінити форму навчання дітей

1164 0
До нового навчального року в умовах воєнного стану готуються 1252 освітні установи.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Батьки киїівських школярів можуть обрати форму навчання своїх дітей та змінити вибір протягом навчального року. Про це повідомляють у КМДА. 

«Примушення до тієї чи іншої форми навчання в столиці не буде. Батьки самі обиратимуть, як навчатиметься дитина: офлайн, онлайн чи за індивідуальною формою. Змінити форму навчання дитини можна і протягом навчального року», – пояснюють там. 

До нового навчального року в умовах воєнного стану готуються 1 252 освітні установи. Більшість шкіл знаходиться в процесі обрання формату навчання. На їхні рішення місто очікує протягом 10 днів.

Читайте також: В Україні запрацювала гаряча лінія з питань вакцинації та харчування дітей

«Усі міські програми, які направлені на безпеку дітей та викладачів, у тому числі облаштування укриттів та забезпечення пожежної безпеки, збережені у повному обсязі. Роботи за цими програмами тривають і будуть завершені вчасно. До початку навчального року мають бути підготовлені абсолютно всі освітні установи Києва», – підсумовують у КМДА. 

Нагадаємо, Київська міська військова адміністрація озвучила алгоритм реагування на сигнал «Повітряна тривога» в школах міста. Він включає ряд попередніх заходів для вчителів. Детальніше про заходи читайте на сайті Tvoemisto.tv за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!