Байден засудив ракетні атаки росії проти України та назвав дії рф звірствами

850 0
Він заявив, що ці атаки тільки ще більше зміцнюють відданість США допомагати народу України стільки, скільки потрібно.
Президент США Джо Байден

Президент США Джо Байден

Сполучені Штати рішуче засуджують сьогоднішні ракетні удари росії територією України, зокрема, по Києву і вимагають від рф вивести свої війська. Про це йдеться у заяві президента США Джо Байдена, передає Європейська правда.

«Внаслідок цих атак загинули та отримали поранення цивільні особи, а також знищені цілі без жодної військової необхідності. Вони ще раз демонструють крайню жорстокість незаконної війни путіна проти українського народу», – йдеться у заяві.

Байден заявив, що ці атаки тільки ще більше зміцнюють відданість США допомагати народу України стільки, скільки потрібно.

Читайте також: Українці за кілька годин задонатили понад 206 млн грн на дрони-камікадзе 

«Разом з нашими союзниками та партнерами ми продовжимо змушувати росію платити ціну за її агресію, притягувати путіна та росію до відповідальності за її звірства та воєнні злочини та надавати підтримку, необхідну українським силам для захисту своєї країни та своєї свободи», – йдеться у заяві.

Нагадаємо, 10 жовтня російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України, спрямувавши вогонь проти цивільного населення. Є руйнування об'єктів інфраструктури й жертви серед мирних жителів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!