Байкерські подорожі та підкорювач Евересту: у Львові виступлять відомі мандрівники. Де подивитись

1261 0
Сьогодні у Львові святкують День молоді. Урочистості розпочнуть о 14:00, у парку «На валах» (сквер напроти Львівської ОДА, вул. Винниченка, 18) і триватимуть до 01:00. Tvoemisto.tv транслюватиме виступи спікерів на туристичній локації «Мандрівні історії».
Фото: tumblr.com/Iryna Mandryka

Фото: tumblr.com/Iryna Mandryka

 Які думки виникають в голові там, просто неба? Після штурму найвищого восьмитисячника – вершини Еверест, львівський альпініст ще більше навчився цінувати життя. Роман Городечний готовий поділитися своєю неймовірною історією сходження на вершину. Про підготовку, мотивацію, силу духу і всі секрети, які ховає у собі могутній Еверест – приходьте послухати вже цієї неділі на Мандрівних історіях. Для тих, хто не зможе доєднатись, >;Tvoemisto.tv транслюватиме виступ Романа онлайн за посиланням. Трансляцію можна буде переглянути і на Facebook-сторінці Твого міста.

Початок трансляції – лекція «Байкерські мандри», 18:40. Детальніша програма всього дня:

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!