Змагалися понад 80 учасників. Базу відпочинку на Львівщині продали у 136 разів дорожче

25896 0
Комплекс з 6 будиночків придбав на торгах львівський підприємець.
Фото: Фонд держмайна

Фото: Фонд держмайна

28 жовтня відбувся онлайн-аукціон з малої приватизації комплексу бази відпочинку «Трембіта», що у селищі Верхнє Синьовидне Стрийського району на Львівщині. На торгах змагалася рекордна кількість учасників, а продали об’єкт у понад 136 разів дорожче від початкової вартості.

Джерело: «Prozorro. Sale»

Так, під час оголошення торгів Фонд держмайна встановив стартову очікувану вартість за невелику базу відпочинку у гірському селі у сумі 36,7 тисячі гривень. Взяти участь в аукціоні зголосилися аж 83 учасники, що стало рекордом на торгах з продажу держмайна. Через таку велику кількість аукціон завершився вже опівночі 29 жовтня.

Читайте також: Будинок відпочинку у курортному селі біля Трускавця продали у 24 рази дорожче

Ось перелік учасників, які запропонували за об'єкт більше ніж один мільйон гривень.

У результаті троє учасників запропонували максимальну суму з різницею 1 гривня. Зокрема, ФОП Анжела Ковальчук, зареєстрована у Сокалі на Львівщині, пропонувала за комплекс 4 999 999 гривень. Ще одна підприємиця Валентина Потапник, також зі Сокаля, виставила пропозицію 5 000 000 гривень. До речі, раніше, у травні обидва ці ФОП змагалися за земельну ділянку у рідному місті.  

Переможцем торгів з продажу бази відпочинку у Верхньому Синьовидному став підприємець зі Львова Тарас Марусин – його пропозиція у сумі 5 000 001 гривень стала максимальною. За даними аналітичної платформи YouControl, основна його діяльність у сфері проводового електрозв’язку. Раніше він був одним із співзасновників ТзОВ «Конструкторське бюро «Монітор», але у липні 2020 року компанія припинила роботу.  

Наразі Фонд держмайна повідомив про намір укласти договір з переможцем аукціону з приватизації бази відпочинку «Трембіта».

Зазначимо, що комплекс бази відпочинку «Трембіта», що на вул. Зарічна, 18б у смт Верхнє Синьовидне, складається з шести спальних будиночків. Об’єкт розташований на земельній ділянці площею 0,19 га.

Балансоутримувачем комплексу є філія «Управління «Укргазтехзв’язок» Акціонерного товариства «Укртрансгаз».

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!