Bees Airline відкрив рейси зі Львова до Барселони

3008 0
Рейси зі Львова до Барселони відбуватимуться у середу та неділю.
Фото: Міжнародний аеропорт «Львів»

Фото: Міжнародний аеропорт «Львів»

Авіакомпанії Bees Airline від сьогодні, 22 грудня, запустила авіарейси зі Львова до Барселони. Рейси відбуватимуться у середу та неділю. Про це повідомляє Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького.

Виліт із Києва відбуватиметься о 8.30 до Львова, приліт до Львова – о 9.30. Далі частина пасажирів цим же літаком може вилетіти до Барселони.

Читайте також: Лоукостер Bees Airline запускає рейс зі Львова до Тбілісі

Виліт зі Львова – о 11.20, приліт до Барселони – о 14.30. Замовити квитки можна на сайті авіакомпанії. Ціна стартує від 2 397 грн.

Нагадаємо, що український лоукостер Bees Airline запускає також рейси зі Львова до Києва та Праги. А детальніше про те, як Львів може привернути увагу туристів та що має робити, аби їх сюди приїжджало все більше з різних куточків, дивіться у ефірі Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!