Bees Airline відкриває рейси зі Львова до Барселони

1383 0
Перші рейси в напрямку Львів – Барселона заплановані на 22 грудня.
Фото: Nils Nedel / Unsplash

Фото: Nils Nedel / Unsplash

Український лоукостер Bees Airline відкриває рейси зі Львова до ще одного міста – Барселони, що в Іспанії. Про це під час дискусії Tvoemisto.tv повідомила директорка Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

Окрім цього, за її словами, популярністю користуються і нещодавно відкриті рейси цього авіаперевізника Львів – Київ та Львів – Прага.

Читайте також: Париж, Мадрид, Афіни. Wizz Аir відкриває дев'ять нових рейсів зі Львова

«Нові напрямки продовжують відкриватися попри все. Так, український лоукост-перевізник Bees Airline оголосив продаж квитків до Барселони з грудня до січня та планує зробити його постійним, якщо протягом цього тестового місяця маршрут буде користуватися попитом. Є попит на рейси до Праги та до Києва», – каже вона.

Як додають на сайті Lowcostavia.com.ua, перші рейси в напрямку Львів – Барселона заплановані на 22 грудня двічі на тиждень – щосереди та щонеділі. Виліт зі Львова об 11:15, повернення з Барселони о 14:25, тривалість польоту – близько 3 години 10 хвилин. Квитки на новий рейс вже в продажу за ціною від €51 (1537 грн) в один бік та від €100 у два боки. 

Нагадаємо, що український лоукостер Bees Airline запускає також рейси зі Львова до Києва та Праги. А детальніше про те, як Львів може привернути увагу туристів та що має робити, аби їх сюди приїжджало все більше з різних куточків, дивіться у ефірі Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!