Політична реклама

Бензин в Україні може знову подорожчати, - експерт

1982 1
Через декілька тижнів в Україну почнуть надходити нафтопродукти за новою, вищою ціною, а це може підвищити ціни на них 18-20% вже до березня. Таку думку висловив директор консалтингової компанії "А-95" Сергій Куюн.

Нафта на світових біржах почала різко дорожчати, зокрема російська "Urals", бензин якої постачається в Україну, вчора вперше c травня минулого року перевищила позначку 120 доларів за барель.

В ході торгів її вартість піднімалася до 121,1 долара за барель. Багатомісячного максимуму досягли котирування іншого сорту російської нафти: ціни на Siberian Light досягали вчора позначки 122,34 долара за барель.

Котирування північноморської нафти Brent вчора перевищували 122,5 долара за барель — максимальне значення з 4 травня 2011 року, - повідомляє "Телеканал новин "24".

З початку року нафта подорожчала на 12-13%, а за сім днів майже безперервного зростання її вартість зросла на 6-6,7%, пише "Комерсант-Україна".

Директор консалтингової компанії "А-95" Сергій Куюн упевнений, що зростання цін на Urals призведе до подорожчання нафтопродуктів в Україні.

"Поки трейдери розпродують старі запаси. Але вже через кілька тижнів в країну почнуть надходити нафтопродукти за новою, вищою ціною, що може підвищити ціни на них вже до березня на 18-20%", — відзначає директор консалтингової компанії.

Читайте також:
11 Липня, 2012 18:16
Нах такая страна...:((( Вот опять... дождались очередного "покращення"... Народ, так может и нам тоже пойти на принцип, устроив бойкот нефтетрейдерам и реализаторам бензина?! Либо просто тупо поставить машины и ходить пешком, либо скажем так, можно более эффективно: допустим, бойкотировать по очереди каждое предприятие торгующее бензином таким образом - брать и всем дружно игнорировать(только есть все автолюбители будут за одно) 2-3 месяца подряд сначала заправки одной фирмы, потом другой до полного консенсуса или финансового уничтожения предприятия(только представьте, какие убытки будет ежедневно нести бойкотируемое таким образом предприятие)!!!...:))))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!