Бейджик, вода та ліхтарик. Батьків львівських учнів просять забезпечити дітей необхідним

16077 0
На бейджиках повинна бути розміщена вся інформація про дитину.
Фото: doble.dphoto/Depositphotos

Фото: doble.dphoto/Depositphotos

Через тривожні новини та прогнози про можливе повномасштабне вторгнення Росії до України із навчальних закладів батькам львівських школярів почали надсилати повідомлення із проханням та вказівками щодо підготовки до надзвичайної ситуації.

Зокрема, вчителі просять батьків підготувати дітям бейджики з усією інформацією про дитину, а також забезпечити їх питною водою, ліхтариками та пледами.

«Просимо виготовити дітям бейджики. На одному вказати: прізвище, ім’я, клас і прикріпити спереду на одяг, на другому, який діти можуть носити на шиї – вказати адресу проживання, телефон родичів, групу крові та наявні хвороби», – йдеться у повідомленні однієї зі шкіл Львова.

Деякі класні керівники просять дати дітям пляшку 0,5 л. води та ліхтарик. Вони мають бути у рюкзаку або шафці кожного учня. В інших школах просять батьків дати дітям пледи, забезпечити пляшками води (500 чи 750 мл води), вологими серветками, а дітей молодшого віку забезпечити змінним комплектом білизни.

Тvoemisto.tv звернулося за коментарем до управління освіти Львова, аби прокоментували ситуацію, та наразі очікує на відповідь.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!