Політична реклама

Без електронного квитка проїзд у маршрутках для львів`ян буде дорожчим

1526 0
Проїзд у громадському транспорті без електронного квитка для львів’ян буде дорожчим, адже доведеться переплачувати двічі, зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

«При пересадці на інший транспорт, мешканці будуть платити двічі, а електронний квиток дає можливість зекономити», - зазначив Андрій Білоус.

Нагадаємо, як розповіли у Ризькій Думі, електронний квиток у Ризі – «Е-талон» – впровадили ще у 2009 році. «Спочатку мешканці Риги не особливо підтримували таке нововведення. Але вже зараз 80% мешканців  Риги підтримують такий спосіб оплати за проїзд. Окрім проїзду  у транспорті, «Е-талон» дозволяє малозабезпеченим отримати безкоштовне харчування», - розповів депутат Ризької думи Максим Толстой.

У Ризі «Е-талони» виготовляють у відповідному клієнтському центрі. Це квиток з фотокарткою, для його виготовлення потрібно  мати документ, що посвідчує особу, - і за кілька хвилин проїзний готовий. Поповнювати такий квиток можна у спеціальних автоматах. Крім того, можна придбати і разові квитки.

Проїзд у громадському транспорті Риги коштує 50 сантимів (орієнтовно 1$). Покупка квитка у водія обійдеться дорожче – 70 сантимів. Штраф за безквитковий проїзд удвічі більший за вартість проїзду.

 

Нагадаємо, з 1 січня у Львові діятиме нова транспорта мережа Львова,яка передбачає зменшення автобусних маршрутів із 78 до 46. 

Окрім того 1 січня проїзд у міських автобусах Львова буде безкоштовний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!