Політична реклама

Без гарантій, але дешево: у Львові проводять поточний ремонт доріг (Відео)

1578 0
У Львові триває поточний експлуатаційний ремонт доріг по вулицях Антоновича, Героїв УПА, Окружної, Смаль-Стоцького, Федьковича і частини Городоцької. Цими дорогами можна доїхати з аеропорту і залізничного вокзалу в центр міста та навпаки. Вже проїхалась цими дорогами знімальна група медіа-порталу «Твоє місто».

Як повідомив в.о. голови Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор, підтримуючий ремонт проводять, щоб вберегти від руйнації взимку ті дороги , які не потрапили у список тих, що потребують капітального ремонту у 2011 році. Вартість робіт складає 18 тисяч гривень, а результат зафіксувала знімальна група «Твого міста». Далі - без коментарів.

Технологію такого ремонту медіа-порталу «Твоє місто» Руслан Кандибор пояснив  так:

«Машина під високим тиском повітря видуває засміченість із тріщинок, потім у них заливають гарячу емульсію, а тоді -  засипають дрібненькими камінчиками. І так пошарово:  емульсію і знову камінчиками, емульсію і знову камінчиками. Потім машини проїжджають і ті камінчики вдавлюють».

На запитання, чи можна вважати такий ремонт ефективним, посадовець відповів:

«Там не є насправді так, шоб камінці розсипались по дорозі. Цей ремонт є ефективним. Він є набагато дешевшим, ніж такий, при якому потрібно робити ями. І є ефективним, тому що ми задуваємо лише невеличкі ямки, невеличкі тріщинки. Якщо ми зараз цю дорогу відремонтуємо, то є можливість цю дорогу «протримати» до весни у такому стані, як вона зараз є».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!