Без масових подій. Козицький розповів, чи варто очікувати львів'янам провокацій від росії 8 і 9 травня

7568 0
Комендантська година на Львівщині залишається без змін.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Упродовж вихідних 7-9 травня жодних масових подій на Львівщині не буде. Натомість голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький закликає мешканців бути обачними, як і щодня від початку повномасштабної війни.

«Якщо хтось раптом забув, уже упродовж 72 днів ми не можемо бути впевнені, що будь-якої миті у будь-який населений пункт нашої країни не прилетить російська ракета. Тому протягом цих вихідних, як і щодня, будьте обачними. Не беріть у руки підозрілих предметів, повідомляйте про підозрілих людей та автівки у поліцію та СБУ», – каже він.

Читайте також: «Краще садіть городину». Міський голова Львова про безпеку на 8-9 травня

День пам’яті та примирення пройде без скупчень людей. Служби продовжують працювати у посиленому режимі. При цьому комендантська година на території Львівщини залишається без змін – з 23:00 по 06:00. Також мешканцям Львівщини, якщо вони бачать, що летить щось підозріле, не варто фотографувати, знімати відео, а слід повідомити про цей об’єкт у чат-бот «Шось летить» у Телеграмі.

Додамо, що міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що не має жодної додаткової інформації про необхідність посилення безпеки у місті на 8-9 травня. Утім рекомендує містянам подбати про «продовольчу безпеку» та садити городину.

Нагадаємо, низка експертів зазначають про загострення бойових дій у період 8-9 травня. Зокрема у розмові з Тvoemisto.tv координатор міжнародних проєктів Центру Разумкова Олексій Мельник зазначив, що до 9 травня росія намагатиметься досягти результату і вдаватиметься до ще жорстокіших методів, будуть інтенсивніші бомбардування. Повну розмову з експертом можна прочитати за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!