Політична реклама

Без міліції у Львові стало менше злочинів

1524 0
Впродовж останніх 4 діб кількість злочинів у Львові зменшилась у 2-3 рази. Цієї ночі близько 1,5 тис. львів’ян та 170 працівників міліції патрулювали місто.

Про це сьогодні, 24 лютого, під час брифінгу розповів міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє Zaxid.net.

«Найголовнішим питанням залишається питання безпеки. Ілюзій та ейфорії немає. Зло загнали в кут, але в куті воно найнебезпечніше», - додав мер.

«Коли громадськість вийшла на вулицю, вона зуміла зробити те, чого не могла зробити міліція, маючи зброю і повноваження. Люди, які виходять – це прості львів’яни», - сказав Андрій Садовий.

Він наголосив, що рівень довіри до міліції зараз дуже низький, тому виходом з ситуації буде підпорядкування міліції органам місцевого самоврядування. «Щоб вони відчували, що їхніх господарем є громада міста, а не чиновники, які дають злочинні накази», - додав мер.

Також Андрій Садовий розповів, що за останню добу на вул. Науковій викрито підпільний гральний салон і будинок розпусти. «Ви думаєте, що силовики не знали про цей салон? Думаю, що знали і переконаний, що хтось його контролював», - зазначив він і додав, що патрулювання продовжується, тому львів’яни можуть звертатися на гарячу лінію міста.

На запитання, куди відвозять людей, яких затримують, Андрій Садовий розповів, що до Сихівського райвідділу, а також до міського управління міліції.

У Львові вже кілька днів діє заборона на продаж алкоголю вночі і за останні дні цю заборону порушили 17 разів. Як повідомив міський голова, усі ці заклади будуть позбавлені ліцензій на торгівлю алкоголем.

Нагадаємо, заборона продажу алкоголю у Львові діятиме з 18:00 до 10:00 до 26 лютого включно.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!