Київ

Без опалення та гарячої води. Олександрівську лікарню через обстріл Києва підключили до пересувних котелень

779 0
Через масовану ракетну атаку зранку без опалення та гарячої води залишилася Олександрівська клінічна лікарня, де наразі на стаціонарному лікуванні перебувають майже 700 пацієнтів.

Щоб повернути тепло і гарячу воду у цей заклад, тепловики використовують альтернативні джерела. Зараз тривають роботи з перепідключення центрального теплопункту закладу до трьох пересувних котелень потужністю 600 кВТ, інформує мер Києва Віталій Кличко.

Разом із котельнями в медзаклад доставили дизпаливо та генератори.

Така модульна котельня здатна безперервно постачати тепло протягом тижня у випадку тривалої відсутності централізованого теплопостачання.

Котельні на колесах можна експлуатувати навіть при температури мінус 30 градусів. Температуру теплоносія можна регулювати залежно від погоди. Їхня дозаправка здійснюється автоматично.

Очільник столиці також додав, що наразі більше половини котелень столиці переключили на альтернативні джерела електропостачання.

Додамо, у Києві продовжують роботи з перепідключення до інших теплоджерел усіх споживачів, які залишились без тепла. Централізоване опалення з'явилося вже у 300 житлових будинків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!