Політична реклама

Без попередньої розминки катання на ковзанці загрожує травмуванням

2492 0
Британське суспільство спортивних терапевтів попереджає: катання на ковзанах, як сезонне захоплення, може призвести до серйозних травм, передає BBC. Медики рекомендують любителям зимового виду спорту зігріватися за допомогою пробіжки і відмовитися від глінтвейну.

А Королівське товариство із запобігання нещасних випадків в особі професора Грехама Сміта наголошує: людині, яка катається два рази на рік, зіткнення на ковзанці загрожує сильними ударами, оскільки вона не вміє правильно падати. Ризик травмування збільшується з віком.

Сміт не радить виставляти вперед руки, намагаючись зупинити падіння. Так можна травмувати руку або потрапити під лезо ковзанів. Краще падати, перекочуючись.

Перед виходом на ковзанку експерти радять розігрітися або зробити коротку розминку, - повідомляє "MedDaily"

Починати катання, як запевняють медики, краще повільно, залишаючись на зовнішній стороні ковзанки. А ось за алкоголь нварто відкласти на потім.

Нагадаємо, у Львові ковзанки є на площі Ринок, на вул. І. Горбачевського, 24 та у торгово-розважальному комплексі KING CROSS LEOPOLIS.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!