Політична реклама

Без води у Львові залишаються ще 10 будинків

1058 0
Водопостачання у центральній частині міста відновили сьогодні о 5:00 год. ранку, а попередньо планували завтра, 1 листопада, вкінці дня.

Без води ще залишаються 10 будинків на вул.  Городоцькій, 7, 16, 22, 23, 29, 47, 51, 53, 55, 57, інформує прес-служба Львівської міськради. Роботи по під’єднанню нового водогону ще тривають.

Директор Валентин Вольський подякував працівникам Водоканалу, які усю ніч працювали над відновленням водопостачання у центральній частині міста.

«Центральна частина міста дуже вразлива до відсутності води. Тут знаходяться головні  туристичні об’єкти, кав’ярні, готелі. На нас лежала величезна відповідальність за комфорт львів’ян і гостей міста. Ми це розуміли і доклали максимум зусиль, щоб відновити водопостачання», - зазначив Валентин Вольський, директор ЛМКП «Львівводоканал».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!