Безконтактні картки стануть обов’язковими у нових та реконструйованих українських готелях

2338 0
Обов’язкові безконтактні картки мають підвищити безпеку і захистити мешканців готелю від крадіжок чи проникання сторонніх у номер
Фото: УНН

Фото: УНН

У нових та реконструйованих готелях встановлюватимуть лише електронні системи контролю доступу в готелі та номери –за безконтактними картками. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

Читайте також: В Україні змінять вимоги до проектування готелів

Згідно зі змінами у ДБН «Готелі», які запрацюють за три місяці, обов’язкові безконтактні картки мають підвищити безпеку і захистити мешканців готелю від крадіжок чи проникання сторонніх у номер. За допомогою таких електронних систем можна відслідковувати та ідентифікувати всі входи до номеру, включно з персоналом.

Таким чином, рівень обслуговування в українських готелях має зрости, а завдяки енергозберігаючим кишеням контролюватимуть подачу електрики до номера.

Читайте також: Нові ДБН: в готелях передбачатимуть 10% місць для людей з інвалідністю

Додамо, що також, згідно зі змінами, при проектування готелів мають передбачати сучасні системи контролю доступу та відеоспостереження.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!