Політична реклама

Безкоштовні адміністративні послуги надають у Міністерстві доходів

1345 0
Міністерство доходів і зборів України безкоштовно надає 55 адміністративних послуг.

Про це сказано у повідомленні прес-служби міністерства.

Зокрема, серед запропонованих послуг: реєстрація книги обліку доходів і витрат, видача довідки про сплату роботодавцем податків та зборів, реєстрація реєстратора розрахункових операцій, видача довідки про відсутність заборгованості за платежами до бюджету, видача торгового патенту тощо.

У Міндоходів відзначають, що для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку. В ній зазначена інформація про суб'єкта, який надає адмінпослугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання.

Так, зокрема, за інформаційній картці платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їхнього подання, термін її видачі, способи отримання результату.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!