Політична реклама

Безкоштовні екскурсії "Мандруй Львівщиною" можна відвідати з середини липня

1006 0
Управління туризму та курортів головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації спільно з туристичним активом області впроваджує туристичний проект «Мандруй Львівщиною». Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

В рамках проекту кваліфіковані екскурсоводи проводитимуть подарункові тематичні екскурсії по туристичних атракціях міста Львова та основних туристично-рекреаційних центрах області.

Проект впроваджуватиметься двома етапами: перший етап – тематичні екскурсії по туристичних атракціях міста Львова, другий етап – пізнавальні екскурсії по основних туристично-рекреаційних центрах області. 

Для організації учасників акції у туристичні групи (20 – 25 осіб) потрібно звертатись   в управління туризму та курортів головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації за телефоном             (032) 261 30 55       (контактні особи: Оксана Погорілко та Наталя Табака). 

Довідково для учасників акції: 

Період проведення: щонеділі починаючи з 15.07.2012 впродовж липня – серпня 2012 року. 

Місце зустрічі: біля головного входу в адміністративну будівлю Львівської обласної державної адміністрації за адресою: вул.Винниченка, 18 згідно з попереднім записом.

Початок екскурсії: 12:00 год.

Тривалість екскурсії: 2 - 3 год.

Вартість: Безкоштовно

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!