Безкоштовні курси англійської від Британської Ради. Де зареєструватись?

30861 0
Із нагоди Року англійської мови в Україні Британська Рада дарує можливість безкоштовно покращити рівень володіння англійською мовою у рамках курсу LearnEnglish Pathways. Отримають таку можливість перші 500 українців, які заповнять аплікаційну форму.
фото: facebook.com/prometheusmooc

фото: facebook.com/prometheusmooc

«Ми обіцяли, що на честь Року англійської мови в Україні віддаватимемо вам багато подарунків. Отже сьогодні ми щасливі оголосити, що ми починаємо дарувати вам безкоштовні онлайн-курси англійської мови LearnEnglish Pathways. Цього місяця перші 500 щасливчиків з усієї України зможуть безкоштовно вдосконалити свою англійську завдяки спеціальній програмі від Британської Ради», – йдеться у дописі на сторінці Ради у Facebook.

Читайте також: В Україні – рік англійської. Як швидко вивчити мову

LearnEnglish Pathways це серія курсів для самоосвіти для дорослих, що використовуються багатьма організаціями, працівники або клієнти яких вивчають англійську мову завдяки онлайн-курсам.

Кожен курс займає 30-40 годин та спрямований на вдосконалення англійської мови студента за допомогою великої кількості онлайн-матеріалу. Курси розроблені для самостійного опрацювання і не потребують додаткових умінь.

Студенти можуть самостійно складати графік своїх занять. Наприклад , якщо студент навчається по 1,5 годни двічі на тиждень, то, враховуючи те, що таких курсів існує 8, на їх проходження в такому темпі у нього піде 2 роки.

Читайте також: Шість безкоштовних онлайн-курсів, щоб оволодіти англійською

Курс складається з шести розділів, кожен з яких фокусується на окремій темі (родина, подорожі, робота і культура), які ви вивчаєте завдяки аудіозаписам, текстам, зображенням та відеo. Кожен розділ поділено на 5 секцій, які містять від 5 до 10 вправ. 

Щоб заповнити аплікаційну форму на участь, треба перейти за посиланням. Дедлайн – 14 лютого. Ініціатори розіграшу безкоштовних курсів інформують, що подібні акції відбуватимуться щомісяця.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!