Безкоштовні онлайн-курси з аналізу даних: Prometheus розпочав реєстрацію

3724 0
Освітня платформа Prometheus відкрила реєстрацію на цикл з чотирьох безкоштовних масових онлайн-курсів з аналізу даних «Аналіз даних та статистичне виведення на мові R», «Машинне навчання», «Візуалізація даних», «Обробка та аналіз великих даних».
фото: lvivpost.net, vkurse.ua, prometheus

фото: lvivpost.net, vkurse.ua, prometheus

«Аналіз даних – дисципліна, що займається збором, вивченням та прийняттям рішень на основі аналізу великих обсягів даних про державу, суспільство та оточуючий світ. Він дозволяє виявити невидимі закономірності і революційно покращити процес прийняття рішень в державному управлінні, охороні здоров’я, освіті, економіці, бізнесі та майже всіх інших галузях людської діяльності», – йдеться на сторінці Prometheus у Facebook.

Розробники циклу чотирьох безкоштовних онлайн-курсів спробували створити першу загальнодоступну українську навчальну програму з аналізу даних. У Prometheus зазначають, що успішне завершення всіх курсів цієї навчальної програми дозволить слухачам отримати достатній обсяг знань та практичних навичок, щоб претендувати на посаду молодшого аналітика даних.

Викладачем курсу «Аналіз даних та статистичне виведення на мові R» стане фахівець з даних компанії Ciklum Анастасія Корнілова, «Машинне навчання» – інженер по розробці машинного навчання компанії VideoGorillas Олесь Петрів, «Візуалізація даних» – фахівець з візуалізації даних і журналістики даних, засновник порталу texty.org.ua Анатолій Бондаренко. Викладача курсу «Обробка та аналіз великих даних» обіцяють оголосити згодом. Про це пише Watcher.

Деталі та реєстрація за посиланням.

Нагадаємо, у червні освітня платформа Prometheus запустила на «Спільнокошті» краудфандингову кампанію для збору коштів на фінансування безкоштовних онлайн-курсів від викладачів провідних українських та світових університетів, топ-компаній та організацій. Пілотний проект змішаного навчання запланований одразу в кількох українських вишах в різних містах України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!