Безкоштовний онлайн-курс «Основи програмування». Як зареєструватись?

4692 0
Освітній фонд BrainBasket оголосив набір на безкоштовний курс з основ програмування, який стартує вже в кінці листопада. Про це повідомляється на сайті фонду.
фото: gazetanm.eu

фото: gazetanm.eu

Це пілотний курс – попередник загальнонаціонального освітнього проекту, що фонд планує запустити спільно з Prometheus в березні 2016 року. Пілот орієнтований на новачків, і буде корисний фахівцям не IT-галузі, які хочуть перекваліфікуватися. Всього планують набрати дві групи по 15 чоловік. Навчання безкоштовне і буде проходити як онлайн, так і офлайн, в офісі BrainBasket.

Навчання проводитиметься за програмою Гарвардського курсу Computer Science у форматі «змішаного навчання». Даний формат передбачає самостійний перегляд лекційних матеріалів, записаних онлайн та відвідування класних занять з менторами для практичних робіт та розбору домашніх завдань. Всі заняття проводитимуться англійською мовою.

Студенти будуть вивчати алгоритми, структури даних, принципи ООП, програмування, кібербезпеки і web-розробки. Також вони освоять ази програмування на C, PHP, JavaScript, SQL, CSS і HTML. Тривалість курсу – 12 тижнів. До нього входить 24 години лекційного відео, практичні заняття будуть проходити два рази на тиждень з 19:00 до 21:00.

Заняття стартують в кінці листопада, тому бажаючим варто подати заявку вже сьогодні. Наразі запускається лише 2 групи по 15 чоловік. Зареєструватись можна тут.

Вимоги до учасників пред'являють несуворі – достатньо знати англійську на рівні upper-intermediate.

Довідково. Фонд BrainBasket створений в квітні 2014 року ініціативною групою провідних українських ІТ-компаній з метою розвитку освітнього ринку в ІТ-галузі та для того, щоби дати поштовх освітній екосистемі. До керівництва фонду також увійшов міністр освіти і науки Сергій Квіт.

Джерело: Українська правда.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!