Безпечний Львів: як долучитися до патрулювання міста

2151 0
З лютого у Львові відновили загальноміське патрулювання міста. За два місяці патрулювальники Центру Безпеки Міста (ЦБМ) вже досягли перших результатів: запобігли та нейтралізували більше 20 бійок і надали домедичну допомогу 15 постраждалим. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Активісти Центру Безпеки Міста виходять на патрулювання двічі на тиждень. Незважаючи на це, звертатися на гарячу лінію можна щодня, адже на ній цілодобово працює диспетчер. Повідомити про небезпеку чи хуліганство можна за номерами ЦБМ (032) 297-55-51; (032) 297-55-52. Активісти співпрацюють із МВС, ДАІ та УДСО і спільними зусиллями працюють над тим, щоб місто стало безпечнішим.

Читайте також: Як львів'яни відвоювали візочок у крадія

«За 2 місяці патрулювань активісти взяли участь у декількох десятках затримань хуліганів та осіб, які вчинили злочини. Зокрема, спіймали, затримали та передали працівникам МВС злодіїв, які викрали елементи огорожі. Також шляхом переговорів та за втручання ГФ «Скеля» визволили жінку з дочкою, яких проти їх волі утримували в чужій квартирі», - розповів співкоординатор Центру Безпеки Міста Юрій Діль.

Крім того, активісти нейтралізували напад на працівника таксі та впіймали злодіїв, котрі вночі зливали бензин з автомобілів. Кіоскам, які продавали алкогольні напої у заборонений час, зробили зауваження та передали інформацію у МВС.

«В подальшому працюватимемо для забезпечення громадського порядку та для допомоги мешканцям міста. Активних осіб запрошуємо брати участь у патрулюваннях», - наголосив Юрій Діль.

Читайте також: Smart Lviv: як зміниться міліція найближчим часом

Активісти Центру Безпеки Міста не тільки беруть участь у патрулюваннях, а й проходять курси самозахисту, надання домедичної допомоги, правової підтримки, поводження зі зброєю та психологічні тренінги.

Долучитися до патрулювання можна, зателефонувавши за номерами Центру Безпеки Міста: (032) 297-55-51 та (032) 297-55-52, або заповнивши анкету на сайті http://safe-city.com.ua/join. З усіма питаннями можна звертатися за вказаними номерами або ж за електронною скринькою [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!