Політична реклама

Безробітним львів'янам пропонуватимуть тимчасову роботу

1579 0
Відтепер окрім фонду зайнятості, Львівська міська рада співфінансуватиме роботи тимчасового характеру, які організовують для безробітних.

Громадські та інші роботи тимчасового характеру організовують для осіб, які зареєстровані як безробітні, перебувають на обліку в територіальних органах Державної служби зайнятості та працівникам, які втратили частину запрлати через скорочення, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Для безробітніх запропонували такий перелік тимчасових робіт: благоустрій та озеленення територій населених пунктів, кладовищ, культових споруд, а також інформаційно-роз’яснювальна робота, моніторинг руху громадського транспорту, оформлення документів чергового призову на строкову військову службу, догляд та надання допомоги особам з аутистичним спектром та інші види робіт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!