Політична реклама

Безробітним у Львові пропонують тимчасові роботи

1622 0
Виконком Львівської міської ради затвердив перелік підприємств, організацій, установ, на яких цьогоріч здійснюватимуть громадські роботи.

Так, по 6-7 львівських комунальних підприємств у кожному з районів міста пропонуватимуть безробітним громадські роботи з благоустрою території, повідомляє Експрес.

Організації інвалідів ("УСІ", ЛОО УТС, ЛОО УТГ), ЛМГО "Спільнота взаємодопомоги "Оселя", БО "Регіональний центр соціальної адаптації", Личаківське районне товариство Червоного Хреста пропонуватимуть роботу із супроводу людей з особливими потребами, озвучення книг для людей з вадами зору, надання соціальної допомоги щодо підтримки бездомного населення, догляду за особами похилого віку та інвалідами.

Громадські та інші роботи тимчасового характеру організовують для осіб, які зареєстровані як безробітні, для тих, хто перебуває на обліку у Державній службі зайнятості, для працівників, які втратили частину зарплати внаслідок вимушеного скорочення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!