Політична реклама

Безробіття та погані дороги найбільше турбують мешканців Львівщини

1528 0
Серед проблем, які найбільше турбують мешканців Львівщини, понад 50% опитаних називають безробіття, відсутність нових робочих місць та погані дороги.

Про це повідомляє Львівський портал, посилаючись на директора українського фонду «громадська думка» Володимира Подгорнова.
 
Зокрема, згідно з соцопитуванням, проблема безробіття є актуальною для 60% мешканців Жовківського та Яворівського районів. На другому місці актуальних проблем у громадян цього округу перебуває якість доріг. Так, поганий стан дорожного покриття турбує 26,9% опитаних. Майже 25% опитаних вважають важливими проблеми – боротьбу з корупцією та соціальну несправедливість.
 
У Городоцькому, Мостиському та частині Самбірського району безробіття та проблема нових робочих місць турбує 52,7% опитаних громадян. На другому місці в жителів цього регіону перебуває боротьба з корупцією – 32,6% опитаних. Серед найактуальніших проблем майже 30% респондентів назвали соціальну несправедливість, охорону здоров’я та ефективність розподілу і використання місцевого бюджету.
 
На першому місці найбільш актуальних проблем у жителів Личаківського, Шевченківського районів Львова та Пустомитівського району  також є безробіття – ця проблема найактуальніша для 48,2% опитаних. Трохи відстає у рейтингу проблем цього регіону якість доріг – за неї проголосували 43,8% респондентів. Далі в рейтингу проблем – боротьба з корупцією (35,6%), охорона здоров’я (23%) та неефективність місцевої влади (26,3%).
 
У Бориславі, Трускавеці та Дрогобицькому район також майже 60% опитаних громадян турбує проблема безробіття. Актуальною для мешканців цього району є і проблема якості доріг ( 54,9% голосів опитаних). Також проблемами респонденти назвали соціальну несправедливість (37,8%), охорону здоров’я (30,1%), а також  високі тарифи на комунальні послуги (ЖКГ) – 27, 8% опитаних, неефективність місцевої влади (26, 3%) та збереження традицій і розвиток української мови (25,2%).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!