Безвіз: Жителя Львівщини не пустили до Польщі

2936 0
На кордоні з Польщею та Румунією зафіксовано перші відмову у в’їзді громадянам України після початку дії безвізового режиму.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

На 11 ранку одну відмову зафіксовано на кордоні з Польщею – через прикордонний пункт "Шегині" намагався в’їхати до Польщі чоловік, який має заборону на в’їзд, винесену владою Данії – раніше цей громадянин України перевищив термін перебування в Шенгенській зоні, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на керівника департаменту консульської служби МЗС Сергія Погорельцева.

Читайте також: Усе, що треба знати про перетин кордону після безвізу. Інструкція 

На кордоні з Румунією було відмовлено у в’їзді чоловікові, який не мав біометричного паспорта і планував перетнути кордон з паспортом старого зразку, але без візи. "Це – відмова, яка за великим рахунком не стосується безвізового режиму", - наголосив Погорельцев.

Всього за перших 11 годин дії безвізового режиму до ЄС в’їхало 20 660 громадян України, в тому числі 5290 – за біометричними паспортами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!