Біатлоністи з Львівщини стали чемпіонами України

1402 0
Вероніка Шевчик з Львівщини стала абсолютною чемпіонкою серед старших дівчат.
фото: євген вялков/біатлон майбутнього

фото: євген вялков/біатлон майбутнього

Упродовж 15-20 грудня на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру у селі Яворові відбувся чемпіонат України з біатлону серед юнаків та дівчат. Вероніка Шевчик з Львівщини стала абсолютною чемпіонкою серед старших дівчат. Про це повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА.

Вона виборола три золоті медалі в короткій індивідуальній гонці, гонці переслідування та мас-старті. Ще один представник області – Тарас Бардадин – став чемпоніом у мас-старті та виборов 6 місце у короткій індивідуальній гонці.

У естафеті старші дівчата у складі Вероніки Шевчик, Софії Ванцури, Віолетти Лиманської вибороли четверту сходинку. Команда дівчат середньої вікової групи у складі Юліани Тейкало, Христини Рудої та Вікторії Ясенич також стали четвертими.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!