Білорусь звинуватила Польщу в обстрілі прикордонного пункту з рогатки

3944 0
У білорусі скаржаться, що раніше в такий спосіб із території Польщі вже «обстрілювали» білоруський прикордонний стовп.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Державний прикордонний комітет Білорусі звинуватив «польських силовиків» в обстрілі свого пункту пропуску «Піщатка». «Обстріл» здійснили з рогатки, де постраждала стіна, а також сліпили білоруських прикордонників стробоскопами. Про це йдеться у повідомленні державного прикордонного комітету білорусі.

Читайте також: У білорусі проводять бойову підготовку та шукають «добровольців» для нових підрозділів ПВК

Вони заявляють, що у ніч із 10 на 11 квітня польські військовослужбовці «обстріляли білоруський автодорожній пункт пропуску «Піщатка». З чого саме обстріляли пункт, не уточнюється. Але з відеодоказів, яке опублікував комітет, видно, що людина у формі цілиться у ворота з рогатки.

Читайте також: Лавров назвав нову мету «спецоперації» в Україні

У комітеті заявили, що під час перевірки території білоруський прикордонний наряд виявив пошкодження стін прикордонних модулів, а також металеві кульки. У білорусі скаржаться, що раніше в такий спосіб із території Польщі вже «обстрілювали» білоруський прикордонний стовп.

Окрім того, прикордонний комітет заявив, що польські силовики намагалися засліпити білоруських прикордонників стробоскопами. На записах видно засвіт камери спостереження на короткий період.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!