Мандрівник із Білорусі створив унікальне відео про Україну з 30 тисяч фото

15033 1
Серед 10-ти міст, які обрав для відео білорус, є і Львів.

Білоруський мандрівник і фотограф Ян Медніс відвідав 10 українських міст, де зробив понад 30 тисяч знимків. Витративши більше 5 місяців на обробку і монтаж фото, він створив timelapse відео про туристичний потенціал України.

Маршрут зйомок був наступним: Київ, Одеса, Білгород-Дністровський, Херсон, Залізний Порт, Львів, Чернівці, Хотин, Кам'янець-Подільський, Бакота. За весь час було відзнято 227 ракурсів (більше 30 000 фотографій). Стабілізація, колірна обробка і монтаж проводилися в Adobe After Effects.

Читайте також: Львів’янин показав Личаківське кладовище із висоти пташиного польоту. Відео

 

4 Грудня, 2016 15:45
Антон Ну, так. Ни зе бест, но приемлемо. Почему? Слишком много повторений одного и того же! В то время, как Харьков, с его церквями (кстати, очень оригинальными!) вообще не показан. Днепр тоже вообще не показан, хотя Монастырский остров того заслуживает. Запорожье (Хортыця) тоже в ауте. Железный Порт - 2 сек - зачем? Музыка тоже не совсем в тему: рваная, ялозничастая - не то! Но в целом, как для начала, сойдет.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!