Більше 20-ти виконавців заспівають на концерті Пам'яті Кузьми

4796 1
20 травня у Києві у Палаці Спорту відбудеться концерт Пам’яті Кузьми Cкрябіна. В концерті візьмуть участь Брати Гадюкіни, Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк (Бумбокс), Ірина Білик, Іван Дорн, Олександр Пономарьов, Руслана, Наталія Могилевська, Потап і Настя, Loboda, Dzidzio, Віктор Павлік, Дмитро Шуров (Pianoбой), Олександр Положинський, Валерій Харчишин (Друга Ріка), Тарас Чубай, Тарас Петриненко, Фагот (ТНМК), Женя Галич (O.Torvald), Марія Бурмака, Хор Збройних Сил України, Олег Собчук (С.К.А.Й.), Пающіе Труси. Всі артисти виконають пісні гурту “Скрябін”.

2 лютого цього року в автокатастрофі трагічно загинув лідер українського гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко. На чисельні прохання друзів Кузьми, та за згодою його сім’ї, 20 травня 2015 року в столичному Палаці Спорту відбудеться великий концерт – триб’ют Пам’яті Кузьми Скрябіна.

Читайте також: В суботу минає 40 днів без Кузьми Скрябіна.

Квитки на Концерт Пам'яті Кузьми можна придбати на сайті kasa.in.ua та у касах Києва. Вартість - від 250 грн.


Читайте також:
12 Березня, 2015 17:17
Ирина Им лишь бы нажиться на чужом горе! Друзьями стали только после смерти! Цирк а не концерт!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!