На правах реклами

Понад 700 гостей об'єднав Avalon на Дні народженні компанії

1408 0
Цього року девелоперська компанія Avalon відзначає свій сьомий День народження.
Фото: Avalon

Фото: Avalon

З нагоди святкування команда Avalon організувала вечірку, на якій були присутні більше 700 гостей – інвесторів, клієнтів, партнерів та членів команди.

«За цих сім років компанія отримала статус лідера ринку нерухомості Львова і здобула відмінну репутацію та довіру серед клієнтів. Основним нашим слоганом є «Change your world», і ми з впевненістю можемо сказати, що стиль життя інвесторів та команди Avalon відповідає ньому. Ми вдосконалюємось та модернізуємось, будуємо житло європейського зразка та розвиваємо наше місто», – генеральний директор компанії, Алла Шамова.

Спеціальним гостем свята був гурт ONUKA,  також особливу атмосферу створювали стріт бенди та DJ-сети. Програма заходу включала у себе екскурсії, квести та кавовий лекторій, а для наймолодших резидентів Авалону були організовані дитячі зони із аніматорами. 

«У період локдауна світ змінився і ми всі відчули, як нам важливе живе спілкування. Саме тому ми вирішили організувати середовище для знайомства, комунікації, обміну досвідом інвесторів та команди Avalon. Адже наша компанія  - це комьюніті однодумців. І ця подія - це лише початок масштабної роботи, попереду нас очікує багато проєктів: освітніх, культурних та мотиваційних, у яких наш клієнт-інвестор займатиме найважливішу роль», – каже комерційний директор компанії Avalon Анастасія Давидова.

Зараз компанія також працює над створенням клубу інвесторів Avalon, головною ціллю якого буде об’єднати однодумців та експертів. Члени клубу матимуть можливість приймати участь у різноманітних онлайн та офлайн заходах від Avalon, отримувати консультації провідних експертів ринку девелопменту та  дізнаватися першими новини компанії. 

Команда Avalon запевняє, що такі події будуть новою традицією, яку вони започатковують для своїх клієнтів. Попереду в компанії плани із організації нових івентів, фестивалів та інших заходів. 

Більше про компанію можна довідатися на сайті 

Фото компанії






 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!