Учасниці «Міс Львів 2021» вийшли з плакатами проти стереотипів. Фото

9310 0
У Львівській опері сьогодні відбудеться фінал конкурсу, де мають обрати переможницю, що отримає титул «Міс Львів 2021».
фото руслана хомишина

фото руслана хомишина

Конкурсантки Miss Lviv 2021 провели фотопроєкт «Більше, ніж просто красива». Учасниці вийшли на вулиці міста із плакатами «Ми рівні», «Я – менеджерка, бухгалтерка, ІТ-спеціалістка, маркетолог, а ти дивишся тільки на тіло», «Володію чотирма мовами», «Не терплю аб'юз» тощо. Про це повідомляють на офіційній сторінці конкурсу.

«Конкурс «Міс Львів» це не тільки про зовнішню красу, а й про сильних особистостей, високі досягнення і стійку внутрішню позицію. Ми знаємо, насільки важливим є питання гендерної рівності  в суспільстві, де жінкам все ще доводиться боротися за свої права. Цим проєктом ми доводимо, що час, коли жінку сприймали стереотипно, вже пройшов», – додають організатори проєкту. 

Читайте також: Львів'янка здобула титул найгарнішої мами Європи

Додамо, що сьогодні, 29 вересня, у Львівській опері відбудеться фінал конкурсу, де мають обрати переможницю, що отримає титул «Міс Львів 2021». Спеціальними гостями заходу будуть: гурт «Tvorchi», виконавці Laud, Ольга Цибульська, Ірина Федишин та Alekseev. Ведучі заходу – Ірина Журавська та Володимир Андрієвський. Вторговані кошти з квитків обіцяють переказати на реалізацію соціального проєкту.

Читайте також: Дівчина з Львівщини стала наймолодшою фіналісткою конкурсу Міс Україна 2019

Через карантинні обмеження відвідувачів просять мати з собою один із документів: сертифікат про вакцинацію (одна чи дві дози) або негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 години до заходу. Також буде можливість зробити експрес-тест біля входу в театр.

Нагадаємо, що напередодні львів’янка Зоряна Богдан здобула титул «Найгарніша мама Європи 2021».

Фото Руслана Хомишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!