Політична реклама

Більшість хвороб з'являються від стресів та негараздів

1613 0
Психологічні проблеми і несприятлива атмосфера в родині стають причиною більшості хвороб.

Всім відомо, що від стресів і переживань гинуть нейрони. Але не всі знають, що найперше страждають судини. Це веде до збоїв у роботі внутрішніх органів, бо вони недоотримують крові, а з нею — поживних речовин.

Найчастіше пацієни з психологічними проблемами скаржаться на втому, повідомляє психолог Олена Бабюк. У когось серце болить, у когось - плечі і спина. В кожного по-різному. Але психологічні проблеми в будь-якому разі "б'ють" туди, де в організмі слабке місце. 

Впливає безліч факторів, які виснажують життєві ресурси - у транспорті хтось на ногу наступить, на роботі зауваження зроблять. Найголовніше — щоб неприємні моменти не лишалися в голові надовго. Треба навчитись прощати, частіше посміхатися.

Також психолог радить не витрачати час на перегляд пустопорожніх серіалів, особливо ввечері після роботи. 

Джерело: gazeta.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!