Більшість українців вважає, що ситуація з коронавірусом погіршуватиметься. Результати опитування

2061 0
Натомість 18% опитаних вважають Україна вже впоралася з епідемією коронавірусу.
Фото: Еngin Akyurt, Unsplash

Фото: Еngin Akyurt, Unsplash

63% українців вважають, що країна ще не впоралася з епідемією, а число нових хворих скоро зростатиме. Про це свідчить опитування Київського міжнародного інституту соціології, яке провели з 20 по 23 червня 2020 року.

Водночас 18% опитаних вважають Україна вже впоралася з епідемією коронавірусу, й нових хворих скоро ставатиме менше. Не змогли визначитись із відповіддю 19% українців.

Читайте також: Як лікарі Центру легеневого здоров'я борються за життя пацієнтів з Covid-19. Фото

Додамо, що КМІС провів опитування за допомогою телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера на основі випадкової вибірки мобільних номерів серед 2000 респондентів. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. До вибірки не ввійшли території, які тимчасово не контролюються владою України, – АР Крим та окремі райони Донецької і Луганської областей.

Статистична похибка вибірки не перевищує: 2,2% для показників близьких до 50%, 2,1% – для показників близьких до 25%, 1,4% – для показників близьких до 10%. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!