Біля 8-ї міської лікарні облаштують автобусну зупинку

1950 0
Між Комунальною 8-ю міською клінічною лікарнею (вул. Навроцького, 23) та вул. Раковського розпочали будівельні роботи зі встановлення кінцевої зупинки автобуса №43.

«Цю зупинку встановлюють для того, щоб люди, виходячи з лікарні, мали можливість зачекати на маршрутний транспорт чи заховатись від дощу», - зазначив заступник голови Сихівської районної адміністрації Іван Коркішко.

Як він також повідомив, кошти на будівництво було виділено з міського бюджету. Відтак, встановлення зупинки обійдеться у 160 тис. грн.

Роботи планують завершити до середини серпня.

Довідка:

Маршрутка №43 курсує за маршрутом: вул. Суботівська – Залізнична поліклініка – Церква Вознесіння – вул. Олешківська – вул. Широка – вул. Сяйво – вул. Народна – вул. Городоцька-Кульпарківська – вул. Смаль-Стоцького – Привокзальний ринок – пл. Кропивницького – вул. Русових – вул. Коновальця – Львівська політехніка – Русалка Дністрова – вул. Шота Руставелі – вул. Йосипа Сліпого – вул. Водогінна – вул. Кримська – вул. Липова алея – вул. Дунайська – Лікарня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!