На вулиці Свєнціцького реорганізують рух. Схема

3438 0
Нова організація руху має пришвидшити рух трамваїв на Свєнціцького.
фото: 032

фото: 032

На ділянці від перехрестя Стуса – Свєнціцького до Стрийського ринку у Львові заборонять паркування, аби пришвидшити рух трамваїв. Відповідне рішення ухвалили на міській комісії з безпеки дорожнього руху.

Читайте також: На вулиці Гнатюка заборонять паркування

«Така організація має забезпечити безперешкодний рух трамваїв, які курсують на Сихів. Проблема у тому, що через парковку є затримки русі трамваї. На цих 500 м трамвай витрачає по 20 хвилин у заторі», – сказав під час засідання комісії головний спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту Костянтин Баранюк.

Вивільнену смугу зможуть використовувати для руху автомобілі, а по коліях курсуватиме лише громадський транспорт.

Читайте також: Перед ляльковим театром у Львові ліквідують парковку

Крім цього, біля трамвайного розвороту на вулиці Стуса навесні нанесуть розмітку, за якою права смуга призначена для руху прямо і праворуч, а ліва смуга – для лівого повороту.

Нагадаємо, раніше комісія з безпеки дорожнього руху затвердила зміну організації дорожнього руху поблизу Стрийського ринку. Запровадити нову схему руху можна буде лише після реконструкції світлофора на перехресті вул. Стрийської та вул. Франка та внесення змін до паспортів автобусних маршрутів, які курсують по вул. Волоській.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!