Біля Будинку органної музики у Львові хочуть створити громадський простір

2909 0
У Львові планують облаштувати громадський простір на території біля Будинку органної та камерної музики, що на вулиці Бандери, 8.
фото: photo-lviv.in.uа

фото: photo-lviv.in.uа

У рамках проекту «Вулиця для всіх», який реалізовує команда Інституту міста та партнери з міста Лейпциг, заплановано створити громадський простір на вулиці Степана Бандери, 8, використовуючи всі принципи партисипативного планування та досвід прогресивних проектів, які користувалися «принципом участі».

Ініціатори проекту хочуть дати нове життя простору біля Будинку органної та камерної музики (колишній костел святої Марії Магдалини, пам’ятка XVII століття).

Читайте також: Асфальт чи бруківка? Якою бачить вулицю Бандери урбаніст із Амстердама

Нагадаємо, у Львові триває робота над проектом реконструкції вулиці Бандери. Мешканцям обіцяють появу нового громадського простору, який буде зручним і доступним для всіх. Під час низки воркшопів активісти й урбаністи обговорюють, якою вони хочуть бачити вулицю у майбутньому. Поки що розглядають та аналізують три варіанти організації дорожнього руху, кожен із яких має як переваги, так і недоліки.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!