Біля драмтеатру в Маріуполі, на який росіяни скинули бомбу, були надписи «діти»

3366 0
Надписи видно з обох сторін будівлі з супутникових знімків.
Надписи "Дети" біля драмтеатру в Маріуполі 14 березня/Maxar Technologies

Надписи "Дети" біля драмтеатру в Маріуполі 14 березня/Maxar Technologies

Приватна американська компанія Maxar Technologies оприлюднила супутникові знімки, на яких видно, що на землі біля Драматичного театру в Маріуполі, на який 16 березня військові Росії скинули бомбу, були великі написи російською мовою «дети». 

Як повідомляє агентство Reuters, знімки зроблені 14 березня. Написи – попереду і позаду будівлі.

Читайте також: Окупанти скинули бомбу на драмтеатр в Маріуполі, де ховалися сотні біженців

Надпотужну бомбу на Маріупольский драматичний театр росіяни скинули 16 березня. Він був сховищем для близько тисячі біженців, які втратили власні домівки.  Багато маріупольців ховались в театрі з маленькими дітьми. Цей театр був прихистком, в якому рятувались від безперервних обстрілів жителі блокадного Маріуполя. 

Кількість постраждалих наразі невідома. Міська влада намагається встановити кількість жертв, але каже, що цьому заважають обстріли з боку військ Росії, які не припиняються.

Зазначимо, що Маріуполь обстрілюють безперервно з 3 березня, місто фактично заблоковане російськими військовими. Згідно з інформацією від місцевої влади, в місті немає електрики, зв’язку, газу, опалення і навіть води. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!